Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee

We zijn een beetje gek!

We zijn een beetje gek!

We kunnen er een boek over schrijven.... maar dat doen we nog even niet!

Zo'n 7 jaar geleden kregen we de unieke kans om in Wieringerwerf een stuk grond (de voormalige camping heette al 'camping Land uit Zee') van de gemeente aan te kopen. Een prachtig stukje grond op een bijzondere plek.

We zijn ondernemers in hart en nieren en zagen een mooie en leuke kans om van onze hobby ons werk te maken. We zijn niet vies van hard werken en we hebben een paar mooie voordelen: we zijn handig, creatief en we houden van aanpakken!

Vandaar dat wij met heel veel enthousiasme aan de slag zijn gegaan om de oude Camping Land uit Zee nieuw leven in te blazen!

Ondertussen zijn we bijna 7 jaar verder, en hebben we helaas óók veel tegenslagen gehad. Zóveel... dat de moed ons ook nog wel eens in de schoenen zonk. Des te enthousiaster zijn we dus ook. En zijn wij vanaf 1 juli 2017 geopend!

Zien we jou ook binnenkort?

Jervin, Saskia en team

Leuke weetjes over Camping Land uit Zee!

  • Het hout van onze huisjes komt van Binderholz in het Zillertal (Tirol Oostenrijk). 
  • In de grond rondom onze huisjes verwerkten we ruim 3200 meter stroomkabels, 240 meter gasleiding, 350 meter riolerings buizen, 450 meter grondbuis verwarming en 300 meter waterleiding
  • De schelpen op onze schepenpaden werden rechtstreeks uit zee naar de camping gebracht... dus hing er een paar weken een indringende visgeur op de camping.
  • In 2013 was het kampeerveld nog een moeras wat moeilijk beloopbaar was. Het terrein is vrijgemaakt van boompjes en struiken, de Firma Boersma uit Wieringerwerf heeft circa 1 kilometer drainage aangelegd 
  • Er allemaal leuke dieren op de camping zijn? Zo zijn er alpaca's, emoes, herten, een miniatuur paardje, een poes, en de liefste camping hond Pacha!